Tjenester

RING OSS PÅ

48 024 024

Tjenester

Vi kan hjelpe deg med det du måtte trenge!

Vårt tjenestespekter sprer seg i det store og det små, vi har stor yrkesstolthet og leverer derfor kun det vi kan garantere at vi kan stå inne for, fra befaring til levering.

Vi tar på oss alt fra små prosjekter for private til store prosjekter og løpende arbeid for bedrifter og det offentlige.

Finner du ikke det du leter etter? Kontakt oss så er det stor sannsynlighet for at vi kan hjelpe deg allikevel.

Tjenester

Vårt tjenestetilbud sprer seg i stort og smått, vi har stor yrkesstolthet og leverer derfor kun det vi kan garantere at vi kan stå inne for, fra befaring til levering.

Vaktmester & Vedlikehold

Effektive vedlikeholdstjenester er viktige for å holde kostnadene nede. Vi i Rogaland Driftsservice AS anser at effektivitet er å utføre oppgaver med kompetent personell, på en sikker måte og i henhold til avtale.

Montering

Vi i Rogaland Driftsservice AS kan hjelpe deg med alt av montering til kjøkkenet, garderoben, stuen eller bedriften din – slik at du kan bruke tiden din på akkurat det du ønsker, eller om du føler det er best å la fagfolk stå for monteringen.

Prosjektledelse

Rogaland Driftsservice AS tilbyr prosjekteringstjenester innenfor bygg- og anleggsbransjen, til både det private og det profesjonelle markedet. Vi har gode samarbeidspartnere som vi har langvarige og etablerte forhold til og dette mener vi gir et styrket stykke arbeid til deg som kunde.

Hytteservice

Felles for alle oppgaver og tjenester Rogaland Driftsservice AS leverer, er at vi skal bidra til at du som hytteeier skal kunne nyte feriedagene maksimalt – fra du kommer til du drar. Din trygghet som hytteeier er vår absolutte prioritet, du skal være trygg på at eiendommen din er i kompetente hender og at vi tar ansvar.
Scroll to Top