VI LEVERER DET DU TRENGER!

Vi kan hjelpe deg med det du måtte trenge!


Vårt tjenestespekter sprer seg i det store og det små, vi har stor yrkesstolthet og leverer derfor kun det vi kan garantere at vi kan stå inne for, fra befaring til levering.

Vi tar på oss alt fra små prosjekter for private til store prosjekter og løpende arbeid for bedrifter og det offentlige.

Finner du ikke det du leter etter? Kontakt oss så er det stor sannsynlighet for at vi kan hjelpe deg allikevel.

Vaktmester & Vedlikehold

Effektive vedlikeholdstjenester er viktige for å holde kostnadene nede. Vi i Rogaland Driftsservice AS anser at effektivitet er å utføre oppgaver med kompetent personell, på en sikker måte og i henhold til avtale.

Basert på vår ekspertise og lange erfaring har vi en god forutsetning til å forstå behovene og tilby konstruktive og konkurransedyktige løsninger for vedlikehold til ditt hjem, borettslag eller bedrift. Vi har kunder innenfor de fleste segment, alt fra små sameier til større bedrifter og offentlige institusjoner. Våre vaktmestere har øynene med seg når de er ute og melder fra til deg som kunde om de ser noe de mener burde vært gjort, men som faller utenfor avtalen. Du vil få løpende vurderinger av eiendommens tilstand og forslag til utbedringer, sammen med anslått kostnad. Velger du Rogaland Driftsservice AS kan du være trygg på at dine verdier blir ivaretatt av rett personell. Det skal være en ekstra verdi og trygghet for deg å velge Rogaland Driftsservice AS.

Montering

Vi i Rogaland Driftsservice AS kan hjelpe deg med alt av montering til kjøkkenet, garderoben, stuen eller bedriften din – slik at du kan bruke tiden din på akkurat det du ønsker, eller om du føler det er best å la fagfolk stå for monteringen. Våre montører arbeider effektivt, trygt og har lang erfaring. Vi monterer regelmessig for flere samarbeidspartnere og takler store oppdrag så vel som mindre. Vi setter deg i fokus og har et helhetsperspektiv på deg og dine ønsker. Vi har lang erfaring innenfor monteringer på alt i fra kjøkken, garderobeinnredninger og kontormøblement, til større innredninger for industri og verksted.

Prosjektledelse

Rogaland Driftsservice AS tilbyr prosjekteringstjenester innenfor bygg- og anleggsbransjen, til både det private og det profesjonelle markedet. Vi har gode samarbeidspartnere som vi har langvarige og etablerte forhold til og dette mener vi gir et styrket stykke arbeid til deg som kunde. Vi har lang erfaring innenfor bransjen og ønsker å bruke denne erfaringen til å hjelpe deg som kunde.

Vårt mål er at du skal ha en person å forholde deg til igjennom hele prosjektet; en som sørger for at resultatet blir som du ønsker til prisen vi har avtalt. Løpende oppdateringer og gode innspill er viktig i hele prosessen, slik at du kan være trygg på at det blir slik som avtalt. Stikkord her er forutsigbarhet, kommunikasjon, kostnadskontroll og dokumentert kvalitet.

Sport og Fitness

Rogaland Driftsservice AS har i dag avtaler med Norges største leverandører av treningsutstyr for hjemme- og proffmarkedet. Vi monterer, reparerer og tar service på ditt treningsutstyr. Vi tilbyr også serviceavtaler som sikrer lenger levetid på ditt treningsutstyr. Velger du Rogaland Driftsservice AS får du en stabil og svært habil samarbeidspartner. Du har tryggheten om at maskinparken din blir ivaretatt av kvalifisert personell som har lang erfaring, på kryss av merker og leverandører. Vi leverer service fra det norske hjemmemarkedet til store offentlige institusjoner, forsvaret og flere treningssenterkjeder og installasjoner offshore på norsk sokkel. Vårt personell er testet og innehar alle nødvendige sertifiseringer for arbeidet, enten det er hjemme hos deg som privat kunde eller offshore på plattform. Du skal være trygg på at utstyret blir ivaretatt på rett måte til avtalt tid.

Hytteservice

Vi tilbyr deg som er eier av hytte:

  • Vaktmestertjenester.
  • Tilsyn av eiendommen din utenom sesong. Vi ser etter at alt er i orden - sånn som varme, vann, strøm etc. Vi dokumenterer og sender deg oppdateringer ved hvert besøk.
  • Rundvask før innflytting eller utvasking etter utleie.
  • Sjekk av eiendommen og klargjøring før/etter utleie.
  • Avlesing av strøm og vannmåler.
  • Vedlikehold av Torvtak (kalking, gjødsling og klipping).
  • Beising/maling av terrasse, vinduer eller hytte.
  • Vi leverer på hytta. Innkjøp av mat, drikke, etc. Dette kan stå klart i kjøleskapet eller på trappa når du kommer.
  • Vi klargjør også for ankomst. Bare gi beskjed, så gjør vi hytta klar til du kommer.
  • Vaktordning. Dette gir deg en ekstra trygghet ved kraftig uvær eller plutselige væromslag med kuldegrader o.l.
Felles for alle oppgaver og tjenester Rogaland Driftsservice AS leverer, er at vi skal bidra til at du som hytteeier skal kunne nyte feriedagene maksimalt – fra du kommer til du drar. Din trygghet som hytteeier er vår absolutte prioritet, du skal være trygg på at eiendommen din er i kompetente hender og at vi tar ansvar. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud. Ved flere eiendommer i samme område vil vi kunne tilby bedre priser.