VI VEDLIKEHOLDER ROGALAND!

Hvem er vi?

Vi har lært at gjensidig tillit er en viktig del av alle samarbeid. Derfor vil vi at du skal vite litt om oss før vi begynner et samarbeid.

Samarbeid og gode relasjoner er noe vi strekker oss etter i alle ledd. Vi lover derfor å sette realistiske forventninger i henhold til pris, kvalitet og leveranse. Vi jobber for aktivt at du som kunde skal ha regelmessige oppdateringer og løpende kommunikasjon gjennom hele prosessen. En part å forholde seg til gjennom hele ditt prosjekt.

Takket være dyktige samarbeidspartnere og godt forhold til våre leverandører, besitter vi mye god kompetanse, som igjen kommer deg til gode. Vi har ved flere anledninger levert løsninger som gjerne er utradisjonelle og formet etter kundens ønsker, alt i henhold til lover og forskrifter.

Med flere års erfaring vet du som kunde at vi har det som trengs for å få jobben gjort på en god og forsvarlig måte. Vi har erfaringen som forventes, samtidig som vi bruker de nyeste teknikker og utstyr som er tilgjengelig. Det betyr at vi kan finne smarte løsninger som løser de fleste behov du måtte ha. Målet er å få jobben gjort på den beste måten, mest mulig effektivt og med ditt budsjett i tankene.

Hvem er du?

Alle kunder er ulike, og alle samarbeid er forskjellige. Vi prøver derfor å si litt om hva vi tror er grunnen til at du ønsker å kontakte oss.

Vi tror du er en person eller bedrift som ønsker god service, kvalitet til en korrekt pris, ryddige og ordnede forhold. Du er en som jakter på den beste samarbeidspartneren til å ta seg av oppgaven. Noen du kan være trygg på ordner opp og leverer kvalitet over tid.

Vi kjenner bransjen, og vi tror derfor at du kan ha hørt om eller vært borte i andre leverandører som ikke har levert, enten på kvalitet, tid eller pris. Men det kan også være at du er helt ny når det kommer til å betale for tjenester og at du vil være sikker på at du gjør et godt valg.

Vi tror at du kommer til å være fornøyd med å velge Rogaland Driftsservice.

Generelle Henvendelser
48 024 024
post@rogdrift.no

Regnskap / Faktura
455 06 735
maren.einarsen@accomodo.no